7 Mart Ortaokulu

Vizyon: Yönünü her zaman ileriye dönen, kendisine ve topluma yararlı örnek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk İlkeleri ve Devrimleri ışığında; Laik, Demokratik Cumhuriyet´e ve kazanımlarına sahip çıkan; insana, doğaya, topluma saygılı, Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, üretken, yaratıcı ve özgüveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Öğrencilerimiz gerek liselere geçiş sınavında gerekse sosyal etkinliklerde pek çok başarı elde etmişlerdir.

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerimiz yıllardır yapılan liselere giriş sınavlarında birçok başarıya imza atmıştır. LGS sınav sonuçlarına göre; 40 öğrencimizin 5´i Fen Liselerine yerleşmiştir. Öğrencilerimiz %76,6 oranında sınavla öğrenci alan okullara yerleşme başarısı yakalamışlardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda okul sporları programı kapsamında düzenlenen turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimize yönelik Teknofest ve Tübitak araştırma projeleri ile birlikte öğretmenlerimize yönelik de Erasmus projelerinde aktif olarak katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://7martortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ORTA MAH. YEDİ MART SK. 7 MART ORTAOKULU NO 4 İÇ KAPI NO 2 MERKEZ / ARTVİN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0